23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Stålprofil lavede cameo på nordens største modemesse

Modetøjsvirksomhed BESTSELLER kunne i august åbne dørene til den største messestand på Copenhagen International Fashion Fair (CIFF). På den 7.000 m2 udstilling kunne man se DS Stålprofils DS Nordic Klikfals 475 som en indtænkt del af interiøret.

Hvem siger, at stålprofiler kun hører til udenpå bygninger som facade og tag? Interiørdesigner Ambiente A/S fik bevist, at stålprofiler også er flotte og funktionelle som indendørs løsninger. Med sit tidløse design og skjult befæstelse giver DS Nordic Klikfals 475 en visuel renhed og elegance, som var perfekt til BESTSELLERs stand, hvor simpel og moderne nordisk stil var gennemgående.

Valget faldt på DS Nordic Klikfals 475 i aluzink på grund af materialets reflekterende egenskaber, der elegant kastede farvet lys rundt i de snoede gange og skabte et dynamisk udtryk i udstillingsområdet.

Genanvendelighed var vigtigt i materialevalget

Messestande er midlertidige projekter, og derfor var det vigtigt for alle parter at producere og handle materialer med minimalt ressourceforbrug. Derfor var valget om stålprofiler fra DS Stålprofil ikke et svært valg for Ambiente A/S, der kendte til stålprofilerne i forvejen fra deres prisvindende kontorbyggeri fra 2020.  

Kombinationen af at DS Nordic Klikfals 475 er både smuk og stilren, samt at stål kan genanvendes igen og igen uden at miste dets originale egenskaber, gjorde, at stålprofilerne blev et naturligt valg for Ambiente A/S.

Stålprofiler bragte flere elementer sammen

På messen skulle de besøgende ikke lede længe efter de flotte stålplader. De var en hel essentiel del af udstillingen, og hver gang de besøgende gik fra rum til rum skabte stålprofilerne et unikt spil af lys fra deres reflekterende overflader. Lyset kastede sig rundt og skabte en helt særlig atmosfære, der ændrede sig i takt med lysets skiftende farver.

Kombinationen af bukkede stålplader og glatte vægge i samme rum skabte en spændende kontrast og et brud på symmetri. Stålprofilerne bidrog samtidig med sine reflekterende overflader og elegante linjer til en sammenhængende og harmonisk helhed, der dominerede hele messestanden.

DS Nordic Klikfals byder på mange muligheder

DS Nordic Klikfals er et stålprofil, der bruges som tag- og facadeløsning til alverdens byggerier – og nu også interiør.  

Hos DS Stålprofil er vi klar til at vejlede dig i lige præcis, hvordan du kan bruge DS Nordic Klikfals bedst i dine projekter. Om det er farvevalg, materialevalg eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan finde vores arkitektportfolio på DS Stålprofils hjemmeside til inspiration. Kontakt vores arkitektkonsulent, Michael Højgaard Jensen på telefon +45 60 29 45 50, hvis du har spørgsmål.

Download DS Stålprofils arkitektportfolio

Få inspiration til dit projekt hos DS Stålprofil

 

DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130944

Send til en kollega

0.048