23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Propelproblemer på Rømø-Sild

Specialopgave i Rotterdam for vores teknikere. West-Marine identificerer og løser kritisk propelproblem på Rømø-Sild færgen, efter kraftige rystelser afslører alvorlige skader på pitch-reguleringen.

Udløber
7. februar 2025

Færgen, der sejler mellem Rømø og Sild, begyndte at opleve kraftige rystelser under sejladsen, hvilket skabte bekymring for skibets driftssikkerhed. Efter en grundig vurdering blev det besluttet, at færgen skulle i dok for at identificere og løse problemet. Det nærmeste tilgængelige dokområde var i Rotterdam, hvor skibet kunne blive undersøgt nærmere.

West-Marine blev hurtigt tilkaldt, og vi sendte to af vores dygtige teknikere, Jens Gundersen og Daniel Einarsson, til Rotterdam for at tage hånd om opgaven. Efter en indledende analyse mistænkte vi, at problemet kunne skyldes en fejl ved den ene propel, hvilket viste sig at være korrekt.

Ved adskillelsen af propellen blev det konstateret, at en af pindene, der regulerer pitchfunktionen, var brækket af, og de resterende tre pinde havde revner, hvilket gjorde dem yderst sårbare. Da den nødvendige pind var obsolet og ikke kunne købes eller bestilles, blev det besluttet, at en ny pind skulle fremstilles.

West-Marine A/S
Fiskerihavnsgade 30
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13801282

Kontaktperson

EGN
Evan Gade Nielsen
egn@west-marine.dk

Send til en kollega

0.047