23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Nestlés fødevareekspert Claude Wiss

På Bureau Veritas fjerde internationale fødevarekonference kan du møde Nestlés fødevareekspert Clause Wiss, der vil fortælle om koncernens arbejde med kvalitet- og fødevaresikkerhed.

Bureau Veritas afholder for fjerde gang sin internationale fødevarekonference i København. I år er temaet fødevaresikkerhed og bæredygtighed gennem hele forsyningskæden. Konferencen afholdes den 15. september 2011 i Tivoli Congress Center i København.

Vi er glade for at kunne præsentere European Quality Audit and Verification Manager Claude Wiss fra Nestlé S.A Europe på Bureau Veritas’ Internationale Fødevarekonference. Nestlé er en af verdens største producenter af fødevarer, og har sloganet ”Good Food – Good Life” som overskrift for deres arbejde. Virksomheden ønsker at levere de mest velsmagende og nærende produkter indenfor en bred vifte af mad- og drikkevarer. Kvalitet og fødevaresikkerhed er hjørnesten i hvert produkt. Et vidt forgrenet audit- og kontrolsystem er det vigtigste redskab til at opfylde målsætningen om fødevarer af høj kvalitet og missionen om det gode liv.

Vi ser frem til at kunne byde Claude Wiss velkommen på konferencen, hvor også andre prominente talere fra verdens førende fødevarevirksomheder vil holde oplæg.

Læs mere om Bureau Veritas’ internationale fødevarekonference på www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047