23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hoyer Transmissions opgraderer med nyansættelser

Et stort antal nye medarbejdere inden for både salg og på værksted og lager skal hjælpe Hoyer Transmissions med at udbygge sine aktiviteter som førende leverandør af transmissionsprodukter i Skandinavien.

Et stort antal nye medarbejdere inden for både salg og på værksted og lager skal hjælpe Hoyer Transmissions med at udbygge sine aktiviteter som førende leverandør af transmissionsprodukter i Skandinavien. Siden september 2010 har Hoyer Transmissions ansat som minimum én ny medarbejder om måneden. Medarbejderstaben øges p.t. yderligere med tre nye ansigter på sælgerfronten, og den udvikling ser ud til at fortsætte i Hoyer Transmissions.

Ét af de forholdsvist nye ansigter, som skal bidrage til indfrielsen af de høje ambitioner, er Henrik Brodersen, der er ansat som intern sælger i Hoyer Transmissions. Henrik har siden september 2010 haft ansvaret for bl.a. transmissioner på det tyske marked – en opgave han ser frem til at bringe til nye højder.

”Vi har gode og stabile kunder i Tyskland, som er et spændende marked med store vækstmuligheder. Før min ansættelse fulgte jeg virksomheden fra sidelinjen, og Hoyer Transmissions er set udefra et af de stærkeste brand på transmissioner lige nu. Virksomheden har de påkrævede certificeringer, en høj leveringssikkerhed og generelt ordnede forhold, der gør det til en attraktiv arbejdsplads”, udtaler Henrik Brodersen, der har 10 års erfaring med salg i bagagen.

For yderlig information kontakt Salgschef Thomas Klausen på (+45) 87 65 64 40

Læs mere om Hoyer Transmissions her www.hoyertransmissions.dk

Hoyer
Over Hadstenvej 42
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17630695

Send til en kollega

0.062