23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Håndværkerens tro væbner

Würths akku bore- og skruemaskiner ligger godt i hånden, klarer alle opgaver uden bøvl og holder og holder og holder. Maskinen placerer dermed sig selv i kategorien ”uundværlig” for fagfolk med hang til kvalitetsværktøj.

Würths 3 akku bore- og skruemaskiner, BS 10-A, BS 14-A compact og BS 18-A compact, er hver især blandt de letteste og stærkeste i deres klasse. Den lille og handy BS 10-A er ideel til lette skrue- og boreopgaver på svært tilgængelige områder, mens de to større modeller nemt klarer alle opgaver, der kræver større kraft.

Power hele vejen
Bore- og skruemaskinerne er alle i den kendte Würth kvalitet, har 2-trins-planetgearkasse, mekanisk momentindstilling, indbygget LED-lys og et ergonomisk design med god balance.
Maskinerne leveres med hurtiglader, bits sæt og 2 batterier med lithium-ion-teknologi, som sikrer høj ydelse og minimal selvafladning. Batteriet er sikret mod overbelastning med en overlastsikring. Hele sættet er pakket i Würths solide ORSY-opbevaringskasser. De 3 modeller kan alle ses i Würths butikker.

3 års garanti på Master-maskiner
Würth giver 3 års garanti mod fabrikations- og materialefejl på akku bore- og skruemaskinerne. Herudover er maskinerne omfattet af Würths Masterservicekoncept, som betyder, at det er let og hurtigt at få værktøjet repareret, hvis der mod forventning opstår problemer. Maskinen pakkes blot i en kasse, så sørger Würths medarbejderne i Masterservice-afdelingen for, at den bliver hentet, repareret og returneret indenfor 6 arbejdsdage.
En anden unik fordel ved Würths garantiordning er, at den ikke er betinget af, at kunden selv foretager nogen form for registrering. Garantien ydes mod fremvisning af faktura, og ordningen er derfor enkel at administrere.
Herudover er det værd at være opmærksom på, at Würth både har status som leverandør og producent. For kunderne betyder det, at det er entydigt, hvem reklamationen skal rettes til, og at de ikke risikerer at blive fanget i uenigheder mellem producent og leverandør om, hvem der har erstatningspligten.

Let at administrere lovpligtige eftersyn
Ligesom det meste andet el-værktøj skal akku maskinen efterses hvert halve år. Eftersynene skal dokumenteres med labels på maskinen eller i en ”logbog”. For at gøre det let at overholde og dokumentere de lovpligtige eftersyn har Würth udarbejdet et system, hvor kunderne kan registre deres el-værktøjer. Systemet minder herefter selv om, når det er tid til at gennemgå værktøjet. Man får adgang til systemet via Würths hjemmeside, hvor man også kan få mere information om Masterservice og Würths garantiordning.

Yderligere information
For uddybning af ovenstående er du velkommen til at kontakte produktchef Carsten Randrup på mobil 25 44 43 01 eller e-mail carsten.randrup@wuerth.dk

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Send til en kollega

0.08