23948sdkhjf

Hvide Sande Havn anløbes af største skib nogensinde

Siden sidste havneudvidelse, som stod færdig i sommeren 2013, har Hvide Sande Havn oplevet en stigende trafik af skibe fra havmølle-branchen. Nu har havnen så nået endnu en milepæl, da 'Sea Installer' anløb Hvide Sande. Det er klart det største skib, som har anløbet Hvide Sande Havn, meddeler havnen.
 
”Dengang vi planlagde den store havneudvidelse, lavede vi faktisk sejladssimulationer med et jackup-skib på størrelse med 'Sea Installer', og havnen blev, ud fra disse simuleringer, designet til at modtage denne type fartøjer. Vi har tidligere haft flere anløb af tre andre jackup-skibe, men det her er klart den største. Derfor er vi ekstra stolte af, at det nu er lykkedes at få 'Sea Installer' til kajen i Hvide Sande,” siger havnens maritime chef, Henning Yde – der får følgeskab af Esben Thomey Kristensen, kundeansvarlig ved Hvide Sande Service Group.
 
”Vi er glade for at se 'Sea Installer' i Hvide Sande Havn. For få år siden var det utænkeligt, at en kæmpe jackup som denne kunne anløbe vores havn, men nu flytter vi os hele tiden i den rigtige retning. Vi håber, og arbejder for, at vi kommer til at se endnu flere store skibe i Hvide Sande i fremtiden, specielt når de næste havneudvidelser står færdige. Dette gælder både inden for fiskeri, transport og offshore vind,” udtaler han.
 
Kilde. Hvide Sande Havn
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.41